Auto onderhoud en reparatie in
Heerlen & Geleen

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Hekkert is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Hekkert verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Heerlen & Geleen, kom dan gerust langs bij Vakgarage Hekkert. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Toe aan onderhoud
of reparatie?

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Hekkert bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. 

Auto onderhoud in Heerlen & Geleen, provincie Limburg? Klik op onderstaande button om contact op te nemen of direct een afspraak te maken bij uw vestiging.

Bereken uw prijs
en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • BOVAG en RDW erkend
  • Specialist in Heerlen & Geleen e.o.