ALTIJD VERTROUWD DICHTBIJ

Vakgarage is de oudste (sinds 1991) enige écht onafhankelijke garageformule van Nederland. Het verschil met de andere garageformules in Nederland is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier. De aangesloten Vakgarages, verenigd in Stichting Vakgarage, zijn eigenaar van de garageformule Vakgarage. Onafhankelijk betekent in ons geval dus zeker ook merkonafhankelijk. Dit betekent dat alle automerken welkom zijn in onze bedrijven. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Vakgarage niet gebonden aan een merk. Wij monteren altijd originele of A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

De 346 landelijk samenwerkende Vakgarages bieden een full-service aanbod. Iedere Vakgarage is lid van BOVAG en RDW erkend. Vakgarage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitszorgsysteem, het Vakplan. Vakplan is gekoppeld aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2008. En natuurlijk is elke Vakgarage actief met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Een Vakgarage staat altijd klaar voor de klant met eerlijke tarieven. Vakgarage staat garant voor hoge kwaliteit, ten aanzien van de producten, service en dienstverlening. Vakgarage heeft zich in de loop der jaren professioneel ontwikkeld, met vertrouwen en kwaliteit als belangrijkste kernwaarden. Bij ons bent u geen kentekennummer, maar een klant waar wij graag de tijd voor nemen. Onze medewerkers en monteurs worden regelmatig (bij)geschoold en hebben zeer uitgebreide vakkennis. Elke Vakgarage staat voor VAKMANSCHAP met hoofdletters.

Samen sterk
De 346 Vakgarages hebben hun krachten gebundeld in een stichting: Stichting Vakgarage. Dit houdt in dat de franchisenemers zelf ‘eigenaar’ zijn van de stichting. Stichting Vakgarage heeft geen winstoogmerk. Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden te scheppen voor de individuele Vakgarage zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! De voordelen van de gebundelde (inkoop)kracht werken direct door naar de klant. Zo profiteert u bijvoorbeeld direct van lagere prijzen voor onderdelen.

 De 10 sterke punten van Vakgarage:

  1. Altijd een persoonlijke benadering
  2. Een exacte prijsopgave vooraf
  3. Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
  4. Lid van BOVAG
  5. APK-keuringsinstantie
  6. Gecertificeerd volgens Vakplan
  7. Vakmensen werken aan uw auto
  8. Bij meerwerk altijd overleg met de klant
  9. Landelijk servicenetwerk
  10. Wij zorgen dat u mobiel blijft